2009. január 30., péntek

Beauty

A kedvem sokkal jobb, koszonom a vigasztalast, igazabol magatol hullamzik, en meg probalom kovetni, olyan ez, mint a rodeo. Vagy a lavina.


Hihetetlen, hogy egy honap alatt mennyi minden tortent. Volt hegy es viz, edes es sos, vadul hullamzo es bekes, kommersz es eldugott, nagyon hideg es eszetlen meleg, sivar puszta es harsogoan zold, buja taj. Ma felhajtottam Balazst egy hatalmas hegyre Hampiban, melynek tetejen egy apro hindu templom csucsul. B. probalta meguszni a dolgot, mondvan, hogy nagyon magasan van, es irto sok a lepcso, de en felhivtam figyelmet arra, hogy ettol a mutatvanytol szep feszes fenekunk lesz, valamint eloreszaladtam az ivovizzel, es ez meggyozte. Odafent sok pofatlan majom es meg tobb orosz Krisnas tarsasagaban szajtatva bamultuk a tajat. A legszebb, amit eddig Indiaban lattunk: rizsfoldek, palmak, kanyargo folyo, voros kohegyek.


Az a fantasztikus itt, hogy alig telik el nehany nap ilyen elmeny nelkul. Amikor azt hiszem, hogy mar lattam India legszebb arcat, mindig mutat egy ujabbat.

Nincsenek megjegyzések: